TGF      

                                                  Korhatár:15-év              Tagdíj:Nincs

 

Tagfelvétel

Gyere fel a szerverre és szólj az adminok közül valakinek, hogy szeretnél tag lenni.(nincs olyan, hogy 1v1-ben kipróbálunk!!!!) Kezdj el játszani, figyeljük a stilusod és ez alapján döntünk (persze nem 1 perc után....) Ha megfelesz lehetsz tag.  Az kap Rcont aki Admin és belepótol a  szerver bérlési költségébe,szóval ha Admin szeretnél lenni NEKED IS HOZZÁ KELL JÁRULNOD.Ez havonta 150 Ft-ot jelent,amit 4 havonta előre egy összegben (600Ft) kell kifizetned.Ha már betöltötted a 15-éves kort és elfogadod a feltételeket szeretettel várunk a klanunkba.

 

Egyéb-fontos tudnivalók:

-A szerveren nem türünk semmilyen csúnya beszédet.Ezért akár tagot is kickelünk,banolunk!

-Ha tudod az R-con jelszót az nem azért van,hogy kedvedre kickelj, modokat/pályákat válts,banolj! Ez a viselkedés a tudomásunkra fog jutni és azonnali bannal,vagy kirúgással jár!

KIRÚGOTT TAGOKNAK TAGDIJAT NEM FIZETÜNK VISSZA ÉS A SZERVERRŐL IS KITILTJUK!!!

 

 

Ha bármilyen kérdésed van keresd klán leadert: (Maffiont) vagy az adminokat:(vedan,subick,ryen,Dávidot)

Tagfelvétel

A klánba tagfelvételről a leader dönt! Figyelembe véve a klán tagok véleményét!

Ha tagja akarsz lenni a klánnak játssz!!

Alapfeltétel a 15.életév betöltése, a kulturált magaviselet

Tag felvételére bármely klán tag tehet javaslatot.Minden tag próbajátékon esik át, melyen rész kell vennie kötelező érvényűen a leadernek, amennyiben valamilyen akadályoztatás miatt ez nem lehetséges a fő adminnak! Ettől eltérni nem lehet!

Jelentkezési szándékodat a nagykutya0517@citromail.hu illetve xfira:nagykutya1  xfire:21074,   xfire:subick1 néven az adminomnál Xfiren.

Minden frissen felvett tagot próbaidőre bocsájtunk

Ismerkedj össze a klán tagjaival, mert nem csak játékstílusod számít!

Tag Felvételről bővebben

 Ha Tag szeretnél lenni felkel venned a kapcsolatot a Leader-rel, illetve valamelyik Adminnal  / az elérhetőség részben / vagy a vendégkönyvbe beirod, hogy tag szeretnél lenni és utánna az elérhetőségedet.

Amennyiben ez megtörtént egy " vizsgán " kel részt venned ami abból ál ,hogy megnézzük hogy játszol ! Illetve felveszünk néhány adatodat.

Ha ez is megtörtént ,minden esetben PRÓBAIDŐRE bocsájtunk és majd eldől időközben lesz végleges tagság, amennyiben megfelelsz a szabályzatban leírtaknak.

Még anyit  csalók ne jelentkezenek mert azokat kiszürjük a szeronkon és nem jöhetnek a klánba.

       

Klán tagokra vonatkozó szabályok

Általános:

Minden tag köteles napi szintem egy bizonyos időt eltölteni valamilyen szerveren vagy a szerverünkön a többi klántagokkal, hogy összeismerkedhessen a egymással.

Minden klán tag köteles neve előtt feltüntetni az $ALS$C2 nevet! Amennyiben ezt elmulasztja, úgy a többi tag köteles figyelmeztetni. Harmadszori Leader vagy Admin figyelmeztetés elmulasztása kizárást von maga után!

A főadmin és az adminok kötelesek a kick/ban eseményekről értesíteni azonnali hatállyal a leadert. Ennek elmulasztása felelősségre vonást von maga után. És időszakos jogkör megvonást.

A klán minden tagjára nézve kötelező érvényű a tiszta, becsületes játék folytatása, még abban az esetben is ha csalást alkalmaznak ellene! Amennyiben valamelyik klán tagot csaláson érjük, azonnali hatállyal kizárjuk a klánból és kitiltjuk a serverünkről. valamint neve felkerül a szégyenfalra.

Minden klán tag köteles figyelmeztetni társát ha jó modorhoz nem illő módon viselkedne.

A klán tagjainak szigorúan tilos az ellenfelek provokálása, illetve a káronkodás bármely szerveren (ne égessük le magunka, mindnél jobb hírt szerzünk, annál nagyobb az elismerésünk)

Minden nemű játék során tartózkodjunk az ellenfelek minősítésétől, kritizálásától, és sértegetésétől! Mivel a klán tagok alapján ítélik meg magát a klánt is ezért nyomatékosan kérek mindenkit hogy ezeket a jó hírünk megőrzése érdekében tartsa be, és ezek vonatkoznak más klánok fórumain és vendégkönyveiben való megnyilvánulásra is!

A TeamSpeak-szoba kódját, valamint a szerverek kódját arra jogosulatlan személynek nem lehet kiadni!

TeamSpeak-ben állítsd be úgy a mikrofonod érzékenységét, hogy ne hallatszódjon a háttérzaj.

Hosszabb ideig tartó távollétedet kérlek jelezd előre a leadernek vagy a főadminnak.

Indokolatlan KICK/BAN esetén megvonjuk a klántag admin jogát.

A Wart minden estben jóvá kell hagynia valamelyik Adminnak, vagy a Leadernek.

Ismerd meg a klán társaidat, mert ez nagyban javítja a közös játék színvonalát!

 

WAR:


1. Minden esetben el kell kérni az ellenfél weblajának címét, hogy a klán tagjait ellenőrizni lehessen.
2. WAR-ra csak akkor gyere, ha végig ott tudsz lenni.
3. WAR indokolatlan (pl.: nem játszok ezekkel tovább mert csalnak) elhagyása figyelmeztetést von maga után.
4. WAR közben kötelező a TeamSpeak használata.
5. TeamSpeak-en csak a fontos információkat, taktikákat közöld, ne beszélj feleslegesen mert azzal zavarhatod csapattársaid.
6. WAR-t szervező tag köteles felhívni az ellenfél figyelmét, hogy mielőtt a war kezdetét venné, olvassák el a war szabályzatunkat.
7. A WAR-t a szervezőnek és az adminnak kell lebonyolítania. Rajtuk kívül
senki nem adhat az ellenfélnek utasítást.

War szabályzat

- WAR-t bármelyik klántag szervezhet.
- Minden WAR-on az előre megbeszélt létszám vehet részt.
- A WAR folytatódik függetlenül attól, hogy valaki kifagy, vagy elmegy magától. Az ellenfél összes tagja kilép az a WAR feladását jelenti, ezért a teljes WAR-t megnyertnek tekintjük.
- a WAR minimális létszáma 3v3 ennél kisebb létszámú WAR-nak nincs értelme.
- Csak azokat a WAR-okat tekintjük érvényesnek, ahol az ellenfél tagjai is a klán nevükkel játszanak. Az ellenfél tagjai nem a klánnevüket használják akkor azt a WAR-t csak GYAKWAR-nak tekintjük függetlenül a végeredménytöl.És elbukták a wart!!!

- WAR-t csak PAM ClanBase moddal rendelkező szerveren lehet játszani.
- Játékoscsere a csapatváltáskor illetve a mapváltáskor történhet (egyeztetés esetén WAR közben is). A leváltandó játékosnak előbb ki kell lépni a játékból, csak utána jöhet fel a "cserejátékos".
- A megbeszélt WAR-ok (rögzítve van az oldalon a kihívások közé) kezdési időpontja 10 percet "csúszhat", ha a késő klán értesíti a másikat. A várakozási idő letelte után, a nem megjelenő klán elvesztette a WAR-t.
- WAR közben nem tartózkodhat senki "SPECTATOR" módba.
- A közös chat használata és a bindelés TILOS! Mindkét csapat csak a teamchat-el beszélhet. A közös chatben TILOS a másik csapatot provokálni, csak a fontos információkat szabad megírni. (pl. játékoscsere)
- A közös chatban provokáló, káromkodó játékost az admin KICK-elheti, vagy a WAR-t beszüntetheti. Beszüntetés esetén a WAR érvénytelen (tehát nem feladjuk).
- Bármilyen csalás használata szigorúan TILOS! Ha ellenfelünk mégis ehhez folyamodna, akkor minden klánt értesítünk erről, illetve a csaló klán elvesztette a WAR-t!
- Mindegyik map végén screenshot készül a végeredményről. Csak a végeredmények mentése után lehet elhagyni a szervert. Az ellenfél tagjai a sreenshot előtt távoznak akkor azt a WAR-t (mapot) megnyertnek tekintjük.


                                                    

                                                                                                                                                        
Oldalmenü
Szavazás
Mejik map a legjobb
Toujane
carentan
dawnville
leningrád
decoy
Naptár
Diavetítő